Mijn verhaal

‘Wij’ dat ben ik vooral alleen maar zeker niet helemaal alleen.  Zonder mijn man (die eigenlijk niet mijn man maar mijn vriend is) had dit & dat nooit op die manier kunnen groeien. 

Met veel wijze raad maar ook met veel gefronste wenkbrauwen moet hij, willen of niet, vaak naar al mijn wilde plannen luisteren. Mijn gezin stond niet meteen met toeters en bellen klaar toen ik vertelde dat ik graag winkeltje wilde gaan spelen. Maar gelukkig kon ik op hun steun rekenen en is dit & dat uitgegroeid van iets heel klein naar iets waar ik heel gelukkig mee ben en ook wel een klein beetje trots.

Vriendin/collega Stephanie Claeys is bijna reeds van bij de opstart van dit & dat de kleurconsulente van dienst. Al altijd is haar aanwezigheid een meerwaarde voor de klanten maar zeker ook voor mijn team. Haar liefde voor mode, haar kennis en haar humor zorgen ervoor dat de klanten met de juiste keuzes naar buiten gaan. 

Ieder kledingstuk en accessoire die we verkopen is zorgvuldig door onze handen gegaan. We kiezen met een kritisch oog uit het grote aanbod, volgen de markt en de nieuwe trends op de voet om zo ieder seizoen opnieuw een verrassende collectie te kunnen presenteren.

In ‘mijn verhaal’ mag ik zeker mijn modellen niet vergeten, zonder hen kan mijn collectie nooit zo mooi gepresenteerd worden. Special thanks to Anna, DE vrouw die werkelijk met alles staat en bovenmenselijk fotogeniek is ;-). Maar natuurlijk ook Sarahtje, Valerie, Veerle, Sam, Pipa… Iedereen waar ik ooit een foto van postte, jullie zijn geweldig!

Zelf houd ik van sobere dingen en kleuren, heel af en toe zie je me met een print maar dat is eerder uitzonderlijk. Niet te veel make-up chichi en eerder basic girl next door hoewel het af en toe iets meer mag zijn. Blauwe bessen en tomaten staan nog steeds bovenaan mijn shoppinglijstje. Mijn loopschoenen mogen ondertussen wat vaker uit de kast gehaald worden maar voor een partijtje padel met erna een rosé of gin mare mogen mijn vriendinnen me altijd bellen. Het liefst nog in combinatie met een beetje zon op mijn hoofd. Ik hou ab-so-luut niet van de winter (alleen de dikke sjaals en de haard zijn tof)!

Dit & dat staat voor eigenzinnig, uniek, kwaliteit en stijlvolle producten waar iedere vrouw instant happy van wordt.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die net als ik blij worden van de spullen bij dit & dat ❤️

Isabel Van Meulebroeck

WAAR

Marktstraat 25
9990 Maldegem

CONTACT

+32 492 056 000
isabel@dit-en-dat.be

 

OPEN

Maandag
9-13u

Woe- tem zaterdag
10-12u en van 14-18u