In the spotlight

Hier vind je onze nieuwste fashion veroveringen, outfit inspirations en favo combi’s. Sommige stuks zijn iets langer op voorraad of kunnen opnieuw besteld worden, voor andere hot items trek je beter zo gauw mogelijk richting de shop.

Lieve joggingbroek, we hebben van je genoten, maar in 2021 zijn we toch echt toe aan iets anders. Gelukkig was je favoriete lockdown buddy op geen enkele catwalk te bekennen. 

In 2021 combineren we het comfort van onze huispakken met de luxe waar we heel 2020 naar snakten. 

We zetten de belangrijke modetrends op een rij.

– In nasleep van de comfy wear staan er heel wat losse trends op de lijst, en daar horen in de zomer natuurlijk vloeiende maxi-dresses bij. Het is verregaand de meest romantische trend van dit voorjaar en is terug te vinden bij alle modemerken.

– Willen of niet, de skinny jeans is niet meer in. Geef ze even een vakantie (want die komen zeker terug) en kies dit voorjaar voor een bredere pijp. Van licht uitlopend tot helemaal baggy, deze laatste hebben misschien niet het meest vormgevende effect van je favoriete slim-fit silhouetten, maar ze zorgen wel voor een elegante upgrade van je outfit. 

– Strepen! De bloemetjesprint is er nog steeds  maar toch minder aanwezig bij vele merken. Zij maakten plaats voor een streepjesprint, liefst in veel verschillende kleuren!

– Shirtdresses, yes!! Kan perfect voor je office-garderobe maar ook voor een feestje (please) of een heerlijk warme zomerdag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretty in pink

Vergeet even beige & co. Modeontwerpers wilden er duidelijk een vrolijk jaar van maken, alleen maar feel good prints en  kleuren te vinden bij alle merken. Geen enkele kleur kwam meer voor in de zomercollecties van 2021 dan roze. De eenvoudigste manier om deze optimistische trendkleur in je garderobe op te nemen, is te kiezen voor een aantal basisstukken zoals een pulletje, gilet of sjaal. Ook lila doet het geweldig trouwens ;).