In the spotlight

Hier vind je onze nieuwste fashion veroveringen, outfit inspirations en favo combi’s. Sommige stuks zijn iets langer op voorraad of kunnen opnieuw besteld worden, voor andere hot items trek je beter zo gauw mogelijk richting de shop.

De zomer ligt helaas al even achter ons, het voelt zelfs al een eeuwigheid geleden dat we het zo ontzettend warm vonden, niet?

 Ook in het najaar van 2020 blijft de sportief chique look overeind. Eenvoud siert is de slogan in de modewereld. Investeren doe je best in een aantal key pieces die langer dan 1 seizoen als hot bestempeld worden. 

 We zetten er voor jou een aantal op een rijtje:

– een wijde broek met hoge taille: die zijn niet alleen pure klasse maar ook uitgebreid te combineren

– een cosy cardigan: gezellige breisels, bij voorkeur tikkeltje oversized moeten gewoon in je kast

– een wit hemd (bloes): saai? He-le-maal niet, gooi er die nieuwe debardeur over (want die is terug van weggeweest) of een oversized trui zodat de witte boord van de mouwen zichtbaar zijn. Very classy!

 

 

 

 

 

 

 

Comfy

2020 zal ons allemaal wel bijblijven, het was vooral een jaar van thuis blijven. Talk of the town is dan ook de Comfy wear, maar dan wel liefst van het soort waar je ook nog mee kan buiten konen zonder dat je moet hopen dat je iemand tegen komt die je kent ;-). En het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn om eruit te springen. Een classy pull met zelfde rok of broek in je favoriete knit en je bent helemaal on-trend.